Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

«Κάηκε» το Τορίνο (video)

Η κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος από τη Γιουβέντους, ύστερα από εννέα χρόνια, προκάλεσε ξέφρενους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της.
Ολονύκτιο πάρτι στήθηκε στο Τορίνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τη χθεσινή νίκη επί της Κάλιαρι (2-0) στην Τεργέστη και σε συνδυασμό με την ήττα της Μίλαν από την Ίντερ με 4-2.

Με τη λήξη του αγώνα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χιλιάδες φίλοι των «μπιανκονέρι» ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα πως το εν λόγω σκουντέτο είναι το 30ο στην ιστορία της ομάδας κι όχι το 28ο, όπως επισήμως αναφέρεται μετά την αφαίρεση των δύο προηγούμενων πρωταθλημάτων λόγω του σκανδάλου calciopoli.

Το πάρτι μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο αεροδρόμιο Καζέλε. Λίγο πριν τις 4:00 αφίχθη η αποστολή από την Τεργέστη και αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους της ομάδας, που παρά το προχωρημένο της ώρας συγκεντρώθηκαν για να αποθεώσουν τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες του. Η αποστολή χρειάστηκε να περιμένει περίπου μία ώρα για να επιβιβαστεί σε πούλμαν και να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο.

Οπαδοί της «Γιούβε» καλούσαν τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να παραμείνει στην ομάδα ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, παρότι αποτελεί απόφαση της διοίκησης να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους μετά από 19 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: