Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

«Αξέχαστο αυτό το πρωτάθλημα»!!

«Αξέχαστο αυτό το πρωτάθλημα»!
Για πάντα χαραγμένο στην μνήμη του Μεσούτ Οζίλ θα μείνει το πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γερμανός μέσος πιστεύει ότι οι Μαδριλένοι για να φτάσουν σε αυτό, δεν στηρίχτηκαν μόνο σε μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών αλλά σε περισσότερους.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον τίτλο και τα πανηγύρια που τον συνόδεψαν. Σε όλη την χρονιά δουλέψαμε σκληρά και στο τέλος ανταμειφτήκαμε και γι’ αυτό το γιορτάσαμε ανάλογα. Είμαστε μία ομάδα που δεν αποτελείται μόνο από έντεκα παίκτες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν σημαντικό μερίδιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσο για εμένα και το γεγονός πως αγωνίστηκα σε 34 από τα 37 παιχνίδια του, με κάνει να νιώθω χαρά και υπηρηφάνεια», τόνισε ο Οζίλ.

Παράλληλα, ο νεαρός μέσος μίλησε τόσο για τον οδυνηρό αποκλεισμό που γνώρισε η Ρεάλ από την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και για το επερχόμενο Εuro: «Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε την ήττα, καθώς έπρεπε από την επόμενη μέρα να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα» είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πως ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι το Euro θα είναι αρκετός για να ξεκουραστώ και να γεμίσω τις “μπαταρίες ” μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: