Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

«Σαφάρι» για δεξί μπακ από την Ρεάλ!!

«Σαφάρι» για δεξί μπακ από την Ρεάλ
Προτεραιότητα αποτελεί για την Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση ενός δεξιού μπακ την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Εκτός από τον Σέρχιο Ράμος, η «βασίλισσα» δεν έχει κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε διάφορες «αλχημείες», χρησιμοποιώντας διάφορους παίκτες στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πρώτος ήταν ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος είχε παίξει στο φιλικό με τη Χέρτα Βερολίνου και φάνηκε ότι δεν μπορεί να παίξει ως μπακ.

Μετά ο Ραούλ Αλμπιόλ δεν έδειξε κάτι το φοβερό και γενικά τη φετινή σεζόν δεν πήρε πολλές ευκαιρίες (μόλις οχτώ συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα) από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Τις περισσότερες φορές εκείνος που κλήθηκε να καλύψει την απουσία του Ράμος ή έπαιζε ως δεξί μπακ, όταν ο Ισπανός αμυντικός αγωνιζόταν ως στόπερ, ήταν ο Αρμπελόα.

Ωστόσο, σε κάποιους αγώνες ο Μουρίνιο έκανε την έκπληξη και χρησιμοποίησε στο δεξί άκρο της άμυνας της Ρεάλ παίκτες που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έπαιζαν σε αυτή τη θέση, όπως ο Κοεντράο που ήταν πολύ καλό στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα και τον Αλτιντόπ στο Κύπελλο Ισπανίας.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπο, ο «Special One» βλέπει – μεταξύ άλλων - τις περιπτώσεις του Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ), Κάιλι Γουόκερ (Τότεναμ), Ιραόλα (Μπιλμπάο) και Φαν ντερ Βιλ (Άγιαξ).


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: