Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πρέμιερ ερχόμαστε!!

Πρέμιερ ερχόμαστε!
Ακόμη ένα βήμα προς την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε η Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 της Κάρντιφ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των play off ανόδου της Τσάμπιονσιπ. Άνετη επικράτηση για τους Λονδρέζους, οι οποίοι την Τετάρτη μαθαίνουν τον αντίπαλό τους.

Οι Μπέρμιγχαμ και Μπλάκπουλ αναμετρώνται στη ρεβάνς του 1-0, υπέρ των «seasiders».

Η Γουέστ Χαμ είναι η πρώτη ομάδα του τελικού των play off ανόδου, μετά την επικράτησή της με 3-0 κόντρα στην Κάρντιφ.

Οι παίκτες του Σαμ Άλαρνταϊς ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο αγώνα κόντρα στην Κάρντιφ, με τον Ρικάρντο Βαζ Τε -τον πρώην άσο του Πανιωνίου- να σκοράρει το δεύτερο γκολ για τα «σφυριά».
Το ματς
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δείξουν ότι δεν έφτασαν τυχαία μέχρι εδώ και έδειξαν μαχητικό πρόσωπο. Μάλιστα, έχουν παράπονα για το μη καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του Μίλερ από τον Ριντ. Η Γουέστ Χαμ αντέδρασε άμεσα στην κυριαρχία της Κάρντιφ, στα πρώτα λεπτά, και άνοιξε το σκορ στο 15’, με τον Κέβιν Νόλαν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από προσπάθεια των Κόουλ και Τέιλορ.
Με το γκολ αυτό, οι Λονδρέζοι απέκτησαν ακόμη περισσότερη σιγουριά στο παιχνίδι τους και έφτασαν στο 40’ και σε δεύτερο τέρμα, με τον Βαζ Τε να ολοκληρώνει μόνος του την προσπάθεια από μέσα δεξιά και να δίνει το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι, με την εικόνα του αγώνα να αντικατοπτρίζεται στο σκορ.
Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό τους, αφού τα πάντα είχαν κριθεί, ωστόσο δεν είπαν «όχι» σε όσες φορές τους δόθηκε η δυνατότητα για ένα τρίτο γκολ. Αυτό ήρθε στο τέλος, με τον Μέιναρντ να ολοκληρώνει με όμορφο τρόπο την προσπάθεια του Λάνσμπερι και την μπάλα να καταλήγει με δύναμη στα δίχτυα.
 Οι συνθέσεις του αγώνα
Γουέστ Χαμ: Γκριν, Ντεμέλ, Τέιλορ, Ριντ, Τόμκινς, Νομπλ, Ο’ Νιλ, Νόλαν(69' ΜακΚάρτνεϊ), Βαζ Τε, Κόλισον(48΄ Λάνσμπερι), Κόουλ (86' Μέιναρντ)
Κάρντιφ: Μάρσαλ, ΜακΝότον(82' Μπλέικ), Τέιλορ, Χάντσον, Τέρνερ, Λόρενς, Γουίτιγχαμ, Γκούναρσον, ΜακΦάιλ(76' Κάουϊ), Μέισον, Μίλερ(76' Κις)



πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: