Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Βούτσινιτς: «Είναι ένα όνειρο»!

Βούτσινιτς: «Είναι ένα όνειρο»!
Ενθουσιασμένος με την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Μίρκο Βούτσινιτς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (2-0) επί της Κάλιαρι. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός κατάφερε να σκοράρει νωρίς (στο 6’) για λογαριασμό των «μπιανκονέρι» και δεν μπορούσε να θυμηθεί καν πως είχε γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

«Είναι απερίγραπτο. Έφτασα κοντά με τη Ρόμα, αλλά για να βρίσκομαι εδώ είναι κάτι εξαιρετικό και είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν θυμάμαι καν το γκολ που πέτυχα! Αισθάνομαι σα να βρίσκομαι σε όνειρο. Ήμασταν λίγο νευρικοί μήπως χάσουμε, αλλά καταφέραμε να το κρύψουμε καλά. Είμαστε καλοί ηθοποιοί», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ και πρόσθεσε:

«Στην πρώτη μου σεζόν στο Τορίνο κατάφερε να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει στον καθένα. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και αισθανόμουν ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι επικοινώνησε ο ίδιος μαζί μου για να έρθω εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: