Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μπορμπόκης: «Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, θα γίνει το φαβορί για την πρώτη θέση»

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, αναλύοντας τα στοιχεία στα οποία θα κριθεί η αναμέτρηση.

«Το κλειδί είναι να παίξει ψηλά στην άμυνα, από το σέντερ φορ και τους ακραίους. Υπάρχει ένα πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με τα δύο στόπερ, διότι ένας από τους δύο δεν μπορεί να κατεβάσει, να βγάλει την μπάλα και να ελέγξει το παιχνίδι από πίσω. Δεν υπάρχει αυτή η ικανότητα που είχε ο Κοντρέρας. Προς Θεού, δε σημαίνει ότι δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Απλά δεν έχουν αυτό το στοιχείο.

Με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ είχε ένα δεκάλεπτο καλό που είχε ψηλά την άμυνα και πίεσε. Θα προσπαθήσει να βάλει τον αντίπαλο στην περιοχή. Ο ΠΑΟΚ έτσι παίζει εκτός έδρας, δε δίνει πολύ χώρο στον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, διότι είναι πιο κοντά στο να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Αν κερδίσει σήμερα θα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, ο Παναθηναϊκός θα έχει χάσει το προβάδισμα που είχε», τόνισε μεταξύ άλλων.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: