Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

«Πτήση» προς την πρωτιά!!

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ την περασμένη Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ έφτασε στον αντικειμενικό του στόχο παρότι ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα. Το γκολ του Γεωργιάδη στο 87΄ έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ και ο Δικέφαλος έμεινε ολοζώντανος στη «μάχη» για την πρωτιά, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. Έτσι, στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (17:45, Αθλητικό Metropolis 95,5) ισχύουν πάνω-κάτω τα ίδια δεδομένα. Ο Λάσλο Μπόλονι και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν να κρατάνε την τύχη τους στα δικά τους χέρια, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως σε περίπτωση νέου νικηφόρου αποτελέσματος θα πραγματοποιήσουν ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς την έξοδό τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όπως και με την ΑΕΚ όμως στην Τούμπα έτσι και κόντρα στον Ατρόμητο σήμερα το απόγευμα, κανείς δεν θα στρώσει… κόκκινο χαλί στα πόδια των «ασπρόμαυρων». Αφενός γιατί το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη θέλει να «εξαργυρώσει» την επιτυχία του στο ΟΑΚΑ και να διεκδικήσει τις δικές του πιθανότητες για το «σεντόνι», αφετέρου γιατί η εικόνα του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα κατέδειξε την παρουσία άγχους στις τάξεις του Δικεφάλου.

Όπως και να έχει η κατάσταση όμως, η τελική έκβαση της αναμέτρησης εξαρτάται εν πολλοίς από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Όχι φυσικά το ότι ο Ατρόμητος είναι αμελητέο μέγεθος. Τουναντίον, συγκεντρώνει πολλά περισσότερα στοιχεία… ομάδας σε σχέση με την ΑΕΚ, ενώ επιπροσθέτως έχει το πλεονέκτημα της παντελής απουσίας άγχους. Συνεπώς, όσοι φορέσουν σήμερα φανέλα βασικού, θα πρέπει να παρουσιαστούν ως… καμικάζι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, έχοντας στην καλύτερη περίπτωση την μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό και στην χειρότερη το δικαίωμα να προσπεράσουν τους «πράσινους» την ερχόμενη Πέμπτη, σε μία Τούμπα που θα είναι στην κυριολεξία… ηφαίστειο από 30.000 οπαδούς του Δικεφάλου.

Είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή

Σε ότι αφορά τώρα τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Λάσλο Μπόλονι για να στελεχώσει την αποστολή, αυτοί είναι είκοσι και πιο συγκεκριμένα οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Έτο, Λίνο, Τσιρίλο, Κατσικάς, Μαλεζάς, Φωτάκης, Μπαλάφας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Γιάννου, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Δύο εξ αυτών θα «κοπούν» σήμερα το μεσημέρι από την 18άδα και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί η επανεμφάνιση του Κατσικά σε «ασπρόμαυρη» αποστολή. Από την άλλη, αυτοί που παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Νιμανί και οι Γλύκος, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, με τον ΠΑΟΚ να «απογειώνεται» από το αεροδρόμιο Μακεδονία λίγο μετά τις 18:00 και να «προσγειώνεται» στην πρωτεύουσα μία ώρα αργότερα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: