Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

«Στόχος το δέκατο»

«Στόχος το δέκατο»
Εννιά τρόπαια έχει κατακτήσει με την φανέλα της Τσέλσι ο Φράνκ Λάμπαρντ και έχει βάλει στόχο το δέκατο ενόψει του τελικού του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (19/5). Ωστόσο ο μέσος των Λονδρέζος αποκάλυψε ότι ποτέ δεν περίμενε ότι θα είχε αυτή την πορεία η παρουσία του στην ομάδα.

«Όταν πήρα μεταγραφή από την Γουέστ Χαμ δεν περίμενα ότι θα είχα όλες αυτές τις επιτυχίες. Ήξερα ότι θα ερχόμουν σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο, αλλά δεν περίμενα ότι θα συνέβησαν όλα αυτά. Έχω κατακτήσει εννιά τίτλους μέχρι στιγμής και πιστεύω ότι ο δέκατος θα είναι ακόμα καλύτερος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος μέσος.

Όσον αφορά την μέχρι στιγμής πορεία της Τσέλσι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Λάμπαρντ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έπαιξαν με τόσο σπουδαίες ομάδες και κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό.

Επιπλέον σχολίασε και την αντίπαλο των «μπλε» στον τελικό του Μονάχου, την Μπάγερν, λέγοντας:

«Θα είναι φανταστικό να κερδίσουμε το τρόπαιο, αλλά έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μπάγερν. Την παρακολούθησα στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν εξαιρετική».

Αναφορικά με την κουβέντα που γίνεται σχετικά με το ποιος θα σηκώσει το κύπελλο σε περίπτωση που το πάρει η Τσέλσι, ο Λάμπαρντ τόνισε πως αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία αρκεί να είναι η ομάδα του η νικήτρια του τελικού.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: