Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μπόλονι: «Δεν είναι λότο»

Μπόλονι: «Δεν είναι λότο»
Αιχμές για την διαιτησία και το γκολ της ισοφάρισης, άφησε ο Λάζλο Μπόλονι ενώ υπερασπίστηκε τις επιλογές του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο (1-1).

«Είναι προτιμότερο να έχεις μία σταθερή παρουσία παρά σκαμπανεβάσματα. Δεν παίζουμε λότο, προτιμώ τον σταθερό παίκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του "Δικέφαλου του Βορρά".


Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Πιστεύω ότι η οργάνωσή μας ήταν καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο ψυχολογικά είχαμε στο μυαλό μας να κρατήσουμε το σκορ παρά να σκοράρουμε. Μόνο για λίγες στιγμές πήραμε τη πρωτοβουλία. Και για αυτό τον λόγο δεν είχαμε πολύ μεγάλη παρουσία στην περιοχή του Ατρόμητου. Είχαμε νευρικότητα στο τέλος του παιχνιδιού. Τώρα θα πρέπει να στρέψουμε τη προσοχή μας στα άλλα παιχνίδια. Μας έλλειψε η προσοχή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς παρότι δεν κάναμε μεγάλο παιχνίδι».

Για τη διαιτησία: «Μερικά πράγματα όταν επαναλαμβάνονται δεν είναι τυχαία. Έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε τον διαιτητή, για μένα είναι λυπηρό πως σε μία κρίσιμη στιγμή δεν είχε την παρουσία που έπρεπε».

Για τις επιλογές του: «Σίγουρα πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Το γκρουπ που κερδίζει δεν το αλλάζω. Επίσης είναι αλήθεια. Είναι προτιμότερο να έχεις μία σταθερή παρουσία παρά σκαμπανεβάσματα. Δεν παίζουμε λότο, προτιμώ τον σταθερό παίκτη. Δεν μπορώ να υπολογίσω τα σκαμπανεβάσματα ενός παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: