Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Γιάννη, ο Άρης προκοπή θα κάνει;

Oι εξελίξεις για την επόμενη μέρα στον Άρη είναι ξεκάθαρο πως βρίσκονται στα χέρια του Γιάννη Κόντη. Οι επόμενες κινήσεις.
Γιάννη, ο Άρης προκοπή θα κάνει;
Το ενδιαφέρον του αντιπροέδρου της Morgan Stanley στην Ελβετία, Φερνάντο Πλα Μπενέιτο, να επενδύσει στην "κίτρινη" ΠΑΕ αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μοναδική πρόταση που εγγυάται τα 2 εκ. ευρώ που χρειάζεται το επόμενο δίμηνο οι Θεσσαλονικείς για τις ανάγκες της αδειοδότησης.

Πλέον εκείνο που απομένει να γίνει επίσημο το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και, μάλιστα, το συντομότερο δυνατόν και να μπει τέλος στην αβεβαιότητα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως γράφει η "SportDay", απαραίτητη προϋπόθεση για να τεθεί προς ψήφιση στην επόμενη Γ.Σ. είναι να κατατεθεί μια πρόταση τεκμηριωμένη, με συγκεκριμένα στοιχεία, ένα πλάνο τουλάχιστον διετίας και φυσικά να ρυθμιστεί το ακανθώδες θέμα των μετοχών και η δυνατότητα να πάνε σε μεσεγγυούχο για ένα διάστημα.

Από την Παρασκευή ο Κόντης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ ο Θανάσης Αθανασιάδης θέλει να "τρέξουν" σύντομα οι εξελίξεις και είναι εκείνος που χρειάζεται να αναζητήσει ένα εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ισπανού επενδυτή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: