Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εκπλήξεις από Τραπατόνι!!

Εκπλήξεις από Τραπατόνι
Την προεπιλογή για την τελική φάση του Euro 2012 ανακοίνωσε ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, με τον τεχνικό της εθνικής Ιρλανδίας να συμπεριλαμβάνει τον Τζείμς ΜακΚλιν στην αποστολή, αλλά όχι και τον Τζέιμς ΜακΚάρθι, ο οποίος ζήτησε ο ίδιος να μη βρεθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Στην αναμονή ο Σίμους Κόλεμαν!

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να δήλωσε σε δημοσιογράφους –με κλειστά μικρόφωνα- ότι ο άσος της Σάντερλαντ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τις «μαυρόγατες».

Όσον αφορά την απόφαση του Τραπατόνι για τον ΜακΚάρθι, ο άσος της Γουίγκαν ζήτησε να μην βρίσκεται στην αποστολή, κάτι που έγινε δεκτό. Με σχετική δήλωσή του, ο Ιρλανδός άσος ξεκαθαρίζει ότι θέλει να βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του, ο οποίος πάσχει από καρκίνο.

Στα αξιοσημείωτα, ότι ο Σίμους Κόλεμαν της Έβερτον, είναι στη λίστα αναμονής, ενώ εκτός έμεινε ο Γουές Χούλαχαν της Νόριτς.

Η αποστολή της εθνικής Ιρλανδίας

Γκίβεν, Γουέστγουντ, Φορντ, Νταν, Ο’ Σέι, Λέτζερ, Ο’ Ντι, Γουάρντ, Κέλι, Φόλεϊ, Γουέλαν, Γκίμπσον, Άντριους, Φάχεϊ, Νταφ, ΜακΓκίντι, Χαντ, ΜακΚλιν, Κιν, Ντόιλ, Κοξ, Λονγκ, Γουόλτερς

Στην αναμονή: Ράντολφ, ΜακΣέιν, Γκριν, Κόλεμαν, Κίοχ

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: