Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Κατσαβάκης: «Η ανανέωσή μου είναι στο ‘φλου’»

Κατσαβάκης: «Η ανανέωσή μου είναι στο ‘φλου’»
Στον… αέρα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μάκη Κατσαβάκη στην Δόξα Δράμας, καθώς αυτό που επείγει είναι να κρατήσουν οι «μαυραετοί» έναν κορμό παικτών, όπως υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός. Στην κούραση και τα συνεχή παιχνίδια της ομάδας του απέδωσε τον υποβιβασμό της Δόξας, ενώ «έχρισε» φαβορί για την πρωτιά στα πλέι οφ τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στα πολιτικά αποτελέσματα, ισχυριζόμενος ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θα έπρεπε να λάβουν μικρότερα ποσοστά.

Αναλυτικά, η συνέντευξη στον «Libero 107.4»:

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Αυτή την στιγμή κάνουμε ακόμη προπονήσεις με την ομάδα, θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του μήνα. Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής της Δόξας την επόμενη σεζόν, κάναμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο τώρα είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε έναν κορμό στην ομάδα για την επόμενη σεζόν, καθώς έχουν φύγει ήδη αρκετοί παίκτες και φεύγουν και άλλοι. Πιο πολύ λοιπόν επείγει να μπορέσει η Δόξα να κρατήσει ένα σωστό κορμό για την επόμενη χρονιά, το δικό μου το θέμα είναι ακόμη φλου».

Για την πορεία της Δόξας στη φετινή Σούπερ Λίγκα: «Η κούραση, η μεγάλη κόπωση των παιδιών και η ταλαιπωρία που είχαμε στην διάρκεια της χρονιάς μας κόστισε πολύ. Κάναμε μια πολύ μικρή σεζόν, για εμάς ήταν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα σε 9 μήνες μόλις και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε φρέσκους τους παίκτες, δεν ενισχυθήκαμε επίσης τον Ιανουάριο λόγω των οικονομικών ενώ πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας έπαιξε και το γεγονός ότι δεν αγωνιστήκαμε στην έδρα μας».

Για την κατάληξη των πλέι οφ: «Σίγουρα θα μετρήσει η κούραση και πόσο καλή δουλειά θα κάνουν τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων, που προσπαθούν να κρατήσουν φρέσκους τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, να έχει μια ομάδα παίκτες έτοιμους και φρέσκους σε αυτά τα 6 παιχνίδια, που θα κρίνουν όλη την σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές δυνατότητες, έκανε καλό ξεκίνημα παίρνοντας την νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αν κερδίσει και τον Ατρόμητο σήμερα θα πλησιάσει κι άλλο τον Παναθηναϊκό. Στην συνέχεια θα έχει τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια και εκεί θα κριθούν όλα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και να τερματίσει πρώτος στα play offs, χρειάζεται πίστη και τύχη. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη μοίρα από τις άλλες ομάδες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με δυνατότητες και ικανότητες, σίγουρα ήταν η έκπληξη της φετινής χρονιάς. Έχει καλό κλίμα ο Ατρόμητος και έχει κάνει πολύ καλή πορεία, είχε και μια δόση τύχης πάντως, έφτασε και στον τελικό κυπέλλου όπου έχασε δύσκολα και στο τέλος από τον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να το είχε πάει στα πέναλτι το παιχνίδι».

Για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Νομίζω ότι έπρεπε να πάρουν μικρότερο ποσοστό τα δύο μεγάλα κόμματα, καθώς αυτά ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα η χώρα και ο λαός. Δεν τιμωρήθηκαν τελικά όσο θα έπρεπε, είναι όμως ώρα για να αλλάξει το σκηνικό στην Ελλάδα και τα κόμματα να κοιτάξουν το λαό και όχι τους ξένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: