Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

"Η ευθύνη δική σας"

Άλλα μέτρα θα ισχύσουν για την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ σήμερα στο Περιστέρι, σε σχέση με το πρόσφατο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
"Η ευθύνη δική σας"
Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ και όσα αποφασίστηκαν δεν έχουν καμία σχέση με τον πρόσφατο αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Η Αστυνομία, επικαλούμενη πρόσφατες αποφάσεις της Πολιτείας, ξεκαθάρισε ότι, εφόσον υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν θα δημιουργηθεί ξεχωριστός χώρος για τη φιλοξενία τους.
Σε περίπτωση, μάλιστα, που υπάρξει ομαδοποίησή τους θα ζητηθούν ευθύνες και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Όποιος οπαδός του ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει εισιτήριο του αγώνα θα καθίσει στη θέση που αναγράφεται στο απόκομμά του και θα φέρει προσωπική ευθύνη των πράξεών του", διαμηνύθηκε χαρακτηριστικά.
Αξίζει, ακόμη να σημειωθεί ότι και οι προσκλήσεις που δόθηκαν για τις ανάγκες των φιλοξενουμένων είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τον προηγούμενο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στο Περιστέρι.  
Πηγή: οlapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: