Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

«Πετύχαμε νίκη προσφέροντας θέαμα»

«Πετύχαμε νίκη προσφέροντας θέαμα»
Περήφανος για την εμφάνιση που πραγματοποίησε η Ίντερ δήλωσε ο προσωρινός προπονητής των «νερατζούρι» Αντρέα Στραματσιόνι μετά την επικράτηση επί της Μίλαν 4-2. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η πορεία που «γράφει» με την ιταλική ομάδα εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Ήταν ένας όμορφος αγώνας, στον οποίο και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και ήθελαν να κερδίσουν. Εμείς δείξαμε ποιότητα, χαρακτήρα, θέληση για τη νίκη και σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο καταφέραμε να επικρατήσουμε. Πρόκειται μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία μάλιστα πετύχαμε προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σχεδόν τέλεια με εξαίρεση κάποια μικρά “ατυχήματα”», δήλωσε ο 36χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Υπήρχε μία πίκρα σχετικά με το πέναλτι που δόθηκε στη Μίλαν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά έπρεπε να επαναφέρω τους παίκτες μου. Ωστόσο, μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον μας ο Ιμπραΐμοβιτς,η ομάδα μου αντέδρασε εξαιρετικά».

Ο Ιταλός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως από τη στιγμή που ανέλαβε εκείνος την τεχνική ηγεσία τα πράγματα για την Ίντερ έχουν βελτιωθεί :

«Κοιτάζοντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων θεωρώ πως είναι μεγάλο επίτευγμα το γεγονός πως από τότε που ήρθα στην Ίντερ, η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει περισσότερους βαθμούς από τη Μίλαν, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα».


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: