Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ξεκαθαρίζει του Σαββίδη

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη για το δάνειο ύψους 2 εκατ. ευρώ που… έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Από την πρώτη ώρα που το επενδυτικό «άναψε» και πάλι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το ρεπορτάζ της «SportDay» φανέρωνε ότι οι διοικούντες ποντάρουν πολλά στον Ιβάν Σαββίδη και ειδικά στο δάνειο των δύο εκατομμυρίων που υποσχέθηκε.  Η ώρα για να καταβληθεί αυτό το ποσό έφθασε. Σήμερα-αύριο, μέσα σε αυτές τις ημέρες που διανύουμε…

Από την Παρασκευή φαίνεται ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Σε κάθε λεπτομέρεια αυτής της δανειακής σύμβασης, αλλά και στις επόμενες κινήσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι να ανοίξει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τότε θα κριθεί η δεύτερη και πολύ σοβαρή υπόθεση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.

«Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό», έλεγαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πλέον όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν και με πράξεις. Αν σήμερα ή αύριο η πλευρά Σαββίδη καταβάλει τα χρήματα, τότε αυτή η υπόθεση αποδεικνύει -εκ των πραγμάτων- τη σοβαρότητά της. Αν προκύψουν καθυστερήσεις, δικαιολογίες,– άλλα γεγονότα εκτός των προαναφερομένων, τότε η κατάσταση θα γίνει πιο θολή και απ' ό,τι ήταν τον προηγούμενο μήνα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: