Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Χάθηκε χρυσή ευκαιρία!!

Με ένα αμφισβητούμενο γκολ του Μήτρογλου και τον ΠΑΟΚ να παίζει... ατυχώς παθητικά στην επίθεση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Δικέφαλος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο και έχασε χρυσή ευκαιρία να περάσει έστω και προσωρινά τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι ήταν πειθαρχημένη αμυντικά αλλά αργή και προβλέψιμη επιθετικά με εξαίρεση την πολύ όμορφη προσπάθεια του Σαλπιγγίδη στο 29' που έφερε και το γκολ. Παρά το προβάδισμα, όμως, ο ΠΑΟΚ έπαιζε πολύ αμυντικά και το πλήρωσε. Στη μία φάση που η άμυνά του «νικήθηκε», ο Μήτρογλου πήρε την μπάλα σε οριακή θέση και ισοφάρισε.

Τότε οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν την απόδοσή τους, έφτασαν σε τελικές προσπάθειες αλλά όχι και στο δεύτερο γκολ. Η ισοπαλία ήταν πικρή καθώς χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τις πιθανότητές του ο Δικέφαλος για έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (46' Μπρίτο), Φυτανίδης, Τόμας, Ιγκλέσιας (63' Αναστασάκος), Σφακιανάκης (46' Καραμάνος), Δημούτσος, Γκαρσία, Επστάιν, Μήτρογλου

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (81' Ιβιτς), Λίνο (76' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: