Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ρυθμιστής ο Κόντης

Από τη στάση του Γιάννη Κόντη και την κατάθεση έγγραφης πρότασης εξαρτώνται οι εξελίξεις στον Άρη.
Η αποκάλυψη του ενδιαφέροντος του αντιπροέδρου της Morgan Stanley στην Ελβετία, Φερνάντο Πλα Μπενέιτο, να επενδύσει στον Αρη αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μόνη πρόταση που εγγυάται τα 2 εκατ. ευρώ που χρειάζονται το επόμενο δίμηνο οι «κίτρινοι» για τις ανάγκες της αδειοδότησης.

Μένει λοιπόν να κατατεθεί και εγγράφως στη ΚΜΑ και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ακόμη και σήμερα, αφού κάθε 24ωρο που περνά προσθέτει και ένα ακόμη πρόβλημα και επιτείνει την αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να τεθεί προς ψήφιση στην επόμενη Γ.Σ. είναι να κατατεθεί μια πρόταση τεκμηριωμένη, με συγκεκριμένα στοιχεία, ένα πλάνο τουλάχιστον διετίας και φυσικά να ρυθμιστεί το ακανθώδες θέμα των μετοχών και η δυνατότητα να πάνε σε μεσεγγυούχο για ένα διάστημα (ποιος θα είναι αυτός, για πόσο χρόνο;).

Ο Γιάννης Κόντης από το βράδυ της Παρασκευής και έπειτα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Αναμένεται να το κάνει σήμερα και αφού προηγουμένως το συζητήσει με τον Ισπανό επενδυτή και τους δικηγόρους του στην Αθήνα.

Από τις προθέσεις του εκτελεστικού διευθυντή εξαρτά την επόμενη κίνησή της και η διοίκηση του Αρη. Ο Θανάσης Αθανασιάδης είναι αυτός που έχει την... καυτή πατάτα στα χέρια του και αυτός που καίγεται για να «τρέξουν»  γρήγορα οι εξελίξεις. Ηταν μαζί με τον Γιάννη Κόντη και τον Τάσο Ορφανίδη στο καθοριστικό ραντεβού με τον Φερνάντο Πλα στην Ελβετία, αλλά θα είναι και αυτός που θα πρέπει να αναζητήσει και ένα εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που η περίπτωση του Ισπανού επενδυτή δεν προχωρήσει. Ηδη ο πρόεδρος του Αρη με τους συνεργάτες του επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα που επιτάσσουν συσπείρωση και άνοιγμα προς όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: