Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε η Μπόκα

Συναρπαστικό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης Ατλέτικο Ραφαέλα-Μπόκα Τζούνιορς, που ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 2-2. Οι «χεϊνέσες» άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με το 5ο φετινό τέρμα του Πάμπλο Μόουτσε, ενώ στο 49', ο Νικολάς Μπλάντι είδε τον Γκιγέρμο Σάρα να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε.

Ο Φαμπρίσιο Φοντανίνι στο 60' ισοφάρισε σε 1-1 για την «Λα Κρέμα», ενώ στο 93' μετά από χέρι του Έντσο Ρουίς, ο Κάρλος Μάγλιο έδωσε πέναλτι για την Ατλέτικο, με τον Γκαντίν να το μετατρέπει σε γκολ και να κάνει το 2-1. Και εκεί που όλα έδειχναν Ατλέτικο, ήρθε ο μοιραίος μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης παίκτης της Μπόκα, ο Νικολάς Μπλάντι να ισοφαρίσει σε 2-2 με καταπληκτικό ψαλιδάκι «παγώνοντας» το «Νουέβο Μονουμεντάλ».

Έντονες διαμαρτυρίες στο τέλος του αγώνα από τους γηπεδούχους προς τον Μάγλιο επειδή κράτησε 2 λεπτά επιπλέον καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να χάσουν τη νίκη. Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μπόκα μοιράζεται την πρώτη θέση με τη Νιούελς, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν από 25 βαθμούς, ενώ έμεινε στο «παιχνίδι» του τίτλου και η Βελές παρά την ήττα που γνώρισε από την Αρχεντίνος με 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: