Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Λάμπαρντ και Τέρι «απελπισμένοι» για Ντρογκμπά!

Λάμπαρντ και Τέρι «απελπισμένοι» για Ντρογκμπά
Το εγκώμιο του Ντιντιέ Ντρογκμπά "έπλεξαν" δύο σημαίες της Τσέλσι που δεν μπορούν να φανταστούν τους «μπλε» χωρίς αυτόν.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Τζον Τέρι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβοριανό επιθετικό,του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, και αμφότεροι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσει να αποτελεί μέρος της ομάδας των Λονδρέζων.

«Θέλω “απελπισμένα” να παραμείνει ο Ντρογκμπά στην Τσέλσι. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Δεν χάνει τα βήματά του και έχει φανταστικά τελειώματα με τη μπάλα. Βέβαια, ό,τι και αν αποφασίσει, είτε μείνει είτε φύγει, θα είναι ήρωας για αυτή την ομάδα και θα περάσει στις μνήμες όλων ως "θρύλος"», δήλωσε ο 33χρονος μέσος και πρόσθεσε:

«Τα πολύ σημαντικά γκολ που έχει πετύχει, στη διάρκεια της καριέρας του, για μας σε τελικούς Κυπέλλων και σε αλλά παιχνίδια μεγάλης σημασίας τον έχουν μετατρέψει σε ιστορική φιγούρα για την Τσέλσι χωρίς αμφιβολία».

Σύμφωνα με τον Λάμπαρντ όποιος κληθεί να αντικαταστήσει τον Ιβοριανό επιθετικό θα δυσκολευτεί πολύ να φτάσει το επίπεδο του Ντρογκμπά:

«Δεν υπάρχει κανένας που να παίζει όπως αυτός. Πρόκειται για έναν μοναδικό παίκτη, ο οποίος σκοράρει ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται και αυτό είναι ανεκτίμητο».

Με τον συμπαίκτη του στους «μπλε» έρχεται να συμφωνήσει και ο αρχηγός της ομάδας, Τζον Τέρι:

«Θα είναι πολύ κρίμα αν ο Ντιντιέ φύγει γιατί είναι εκπληκτικός . Αγαπάει την Τσέλσι και, αλήθεια, ελπίζω πως θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: