Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Από Δευτέρα τα σπουδαία!!

Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της διαδοχής του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, πάντως, να παραμένει το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει.
Από Δευτέρα τα σπουδαία
Το σίριαλ με τον διάδοχο του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού καλά κρατεί μιας και ακόμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα εκτός οτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν συναντηθεί με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και μέσα σε πολύ καλό κλίμα συζήτησαν για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν χωρίς ωστόσο να υπάρξει τελική συμφωνία και ανακοινώσεις.
Όπως όλα δείχνουν το συγκεκριμένο ζήτημα πάει για Δευτέρα, όπου αναμένεται να υπάρξει και ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό αλλά όχι απαραίτητα με το όνομα του Μπαρτζώκα. Η περίπτωση που υπάρχει(;) στο πίσω μέρος του μυαλού των ηγετών του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι ο Κρις Φλέμινγκ, αλλά ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπάμπεργκ και έτσι αν οι «ερυθρόλευκοι» αποφασίσουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να καταβάλλουν ένα σημαντικό ποσό στους Γερμανούς.
Στα μεταγραφικά υπήρξε μια πρώτη επαφή με τον Πανιώνιο για τον Βασίλη Καββαδά όπου βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν σημαντική οικονομική διαφορά αναφορικά με το τι ζητάνε οι «κυανέρυθροι» και τι είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση και αυτό το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει μόλις ανακοινωθεί ο νέος προπονητής κάτι που, όπως προαναφέραμε, αναμένεται να συμβεί από Δευτέρα.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: