Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

"Έλα να τελειώνουμε"

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός του Αρη για μία δεύτερη θητεία στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AllAboutARIS.com ο «αλενατόρε» δέχτηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο της διοίκησης της ΠΑΕ, ο οποίος του ζήτησε να έρθει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της εβδομάδας για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
"Έλα να τελειώνουμε"
«Έλα να μιλήσουμε για να συμφωνήσουμε», φέρεται να του είπε ο διοικητικός παράγοντας των «κίτρινων» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις τη Δευτέρα ή την Τρίτη.
Έτσι ο Αρης θα κλείσει το θέμα του προπονητή και σε συνεργασία με αυτόν θα προχωρήσει στη στελέχωση του ρόστερ, ώστε να αρχίσει να λειτουργεί η ομάδα, έπειτα από τη στασιμότητα των προηγούμενων εβδομάδων.
Νωρίτερα υπήρξε επαφή και με τον Μάκη Κατσαβάκη, του οποίου οι απαιτήσεις κρίθηκαν υπερβολικές, ενώ ο Σερραίος τεχνικός έθεσε και κάποιους όρους τους οποίους αυτή τη στιγμή ο Αρης να μπορεί να εκπληρώσει. Έτσι οριστικοποιείται η επιλογή του Αναστόπουλου, που ούτως ή άλλως ήταν η πρώτη επιλογή.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: