Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μήνας… προετοιμασίας!!

Μία χρονιά ειδικών συνθηκών ξεκινά για τον ΑΡΗ εντός του μήνα που αρχίζει αύριο. Το αγωνιστικό σκέλος έμεινε πίσω λόγω των διοικητικών προβλημάτων, ωστόσο τώρα είναι σε πρώτο πλάνο αφού ο Ιούλιος που μπαίνει αύριο είναι μήνας προετοιμασίας.
Μήνας… προετοιμασίας
Η πρώτη συγκέντρωση αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει στις 2 Ιουλίου, τη Δευτέρα, ωστόσο το πιθανότερο είναι να πάει μία εβδομάδα πίσω στις 9 του μήνα. Άλλωστε παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του προπονητή, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα κλείσει στις αρχές της εβδομάδας με τον Νίκο Αναστόπουλο να είναι ο αντικαταστάτης του Μανουέλ Μασάδο.
Από ‘κει και πέρα θα αρχίσει η στελέχωση του ρόστερ. Ήδη ο Νόε Ακόστα αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη μία από τις τρεις μεταγραφές-ανανεώσεις που έχει δικαίωμα να κάνει η ομάδα σε παίκτες ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας, ενώ παράλληλα αναζητούνται παίκτες κάτω των 24 που θα συμπληρώσουν το υπάρχον υλικό των 14 ποδοσφαιριστών που έχουν απομείνει.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Ελλάδα για οικονομικούς λόγους, αφού δεν επιτρέπουν οι καιροί πολυτέλειες, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε αθλητικό κέντρο της Βόρειας Ιταλίας από τις 13 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου. Μία μέρα πριν, στις 5 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένο και το φιλικό με τη Φιορεντίνα. Περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια θα γίνουν επίσημα γνωστές από την ΠΑΕ, αφού κλείσουν άλλα θέματα που προέχουν.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: