Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μπαλοτέλι: «Θέλω να βάλω τέσσερα γκολ»

Μπαλοτέλι: «Θέλω να βάλω τέσσερα γκολ»
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα γκολ θέλει να βάλει ο Μάριο Μπαλοτέλι στον τελικό του Euro, κόντρα στην Ισπανία (1/7, 21:45).

Ο Ιταλός επιθετικός χαρακτήρισε την πρόκριση των «ατζούρι» στη μητέρα των μαχών ως την καλύτερη στιγμή στη ζωή του, ενώ ανέφερε πως θα ήταν καταπληκτικό αν η Ιταλία πάρει τον τίτλο με δικά του γκολ, κάτι που θα του δώσει το χρυσό παπούτσι.

Ο Μπαλοτέλι έχει σκοράρει τρία τέρματα, όσα οι Τζαγκόεφ, Μάτζουκιτς, Γκόμεζ και Ρονάλντο, ενώ αντίπαλοί του για το χρυσό παπούτσι είναι οι Τόρες, Φάμπρεγας και Αλόνσο που έχουν βάλει δύο γκολ.

«Ελπίζω να σκοράρω τέσσερα γκολ, όχι δύο. Η ημέρα που πήραμε την πρόκριση για τον τελικό ήταν η καλύτερη της ζωής μου, ελπίζω η Κυριακή να είναι ακόμη καλύτερη. θέλω να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ισπανία, ανεξάρτητα από το πως θα παίξουμε. Αν κερδίσουμε και αν σκοράρω θα πάρω το χρυσό παπούτσι κάτι που θα είναι καταπληκτικό.

Ωστόσο, καταπληκτικό θα είναι ακόμη και αν κερδίσουμε χωρίς να βάλω γκολ
», ήταν τα λόγια του Μπαλοτέλι, ο οποίος με τα δύο του τέρματα στον ημιτελικό κόντρα στη Γερμανία έδωσε το εισιτήριο στους «ατζούρι» για τον τελικό.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: