Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

«Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Γιουβέντους για Σωκράτη»

«Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Γιουβέντους για Σωκράτη»
Δηλώσεις του μάνατζερ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου φιλοξενεί ιταλική ιστοσελίδα. Σύμφωνα με αυτήν, ο Νίκος Κλιτσίδης αποκάλυψε πως η Γιουβέντους δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε τελευταία θέλει τον 24χρονο διεθνή να είναι στόχος των «μπιανκονέρι», οι οποίοι παραχωρούν στη Βέρντερ τον Ελία προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε: «Δεν με εκπλήσσει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που ξέρει μπάλα και είναι ικανός να παίξει σε πολλές θέσεις τις άμυνας, ανεξάρτητα από το σύστημα (με τρεις ή τέσσερις πίσω). Όμως η Γιουβέντους δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται. Από την άλλη, ο Σωκράτης δεν είναι ο μοναδικός αμυντικός που παρακολουθεί», τόνισε ο κ. Κλιτσίδης, ο οποίος όμως, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο Παπασταθόπουλος δεν έχει κανένα παράπονο από την παρουσία του στη Γερμανία:

«Ο ποδοσφαιριστής είναι μια χαρά στη Βέρντερ και θα ήταν περίεργο να θέλει να τον πουλήσει όταν μόλις πριν λίγο καιρό τον απέκτησε. Πάντως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: