Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Κασίγιας αποθεώνει… Μπουφόν!!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο Ίκερ Κασίγιας, με τον τερματοφύλακα της Ισπανίας να επισημαίνει ότι ο πορτιέρε της Ιταλίας αποτέλεσε το ίνδαλμά του, όταν ξεκινούσε το ποδόσφαιρο!
«Ο Μπουφόν έχει τον θαυμασμό μου και τον απεριόριστό σεβασμό μου. Είναι ένας τερματοφύλακας εξαιρετικός και στα 34 του χρόνια παραμένει ένας από τους καλύτερους. Για τους τερματοφύλακες που είναι νεότεροι πάντα αποτελεί ένα παράδειγμα, μας ενέπνευσε και εμείς θέλαμε να του μοιάσουμε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του αρχηγού των «φούριας ρόχας» για τον Ιταλό συνάδερφό του.
Παράλληλα, πλην του Μπουφόν, ο Κασίγιας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την «σκουάντρα ατζούρα», με αφορμή τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012. «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα με την οποία αρχίσαμε τη διοργάνωση. Ο αντίπαλος δεν παίζει ρόλο για εμάς καθώς και η Γερμανία αλλά και η Ιταλία είναι πολύ καλές ομάδες. Η Ιταλία είναι μια εξαιρετική ομάδα, ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος», σημείωσε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: