Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τριπλό καλωσόρισμα για Άλμπα!!

Τριπλό καλωσόρισμα για Άλμπα!
Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για την μεταγραφή του Ζόρντι Άλμπα στην Μπαρτσελόνα, οι πλέον συμπαίκτες του, Βίγια, Πικέ και Τσάβι, με δηλώσεις τους στην ισπανική εφημερίδα, «Εl Mundo Deportivo».

Ο Νταβίντ Βίγια τόνισε πως «μιλάω συχνά με τον Ζόρντι και είναι ένα εξαιρετικό παιδί αλλά και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αγωνιζόταν πάντα ως ακραίος επιθετικός μέχρι που ο Γιουνάι Έμερι τον καθιέρωσε σαν φουλ μπακ και από τότε έχει φοβερή εξέλιξη. Κρατάει πολύ καλά την θέση του στην άμυνα αλλά μπορεί να δημιουργήσει ταυτόχρονα πολλά προβλήματα και στην αντίπαλη άμυνα. Είναι νέος και έχει μπροστά του πολύ μέλλον».

Ο Ζεράρ Πικέ με την σειρά του σχολίασε:

«Είναι στο επίπεδο της Μπάρτσα και έχει την ποιότητα για να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα. Όσες φορές τον αντιμετωπίσαμε μου είχε φανεί πολύ καλός αλλά με την εθνική ομάδα πραγματικά "πετάει", είναι φανταστικός παίκτης. Αμύνεται σωστά επιτίθεται ακόμα καλύτερα, ξέρει πότε να κρατήσει την θέση του και πότε πρέπει να επιτεθεί, να σεντράρει και να κάνει σουτ».

Τα καλύτερα είχε να πει με την σειρά του και ο Τσάβι:

«Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και 100% καλό παιδί. Επίσης είναι Καταλανός και έχει ανατραφεί ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα. Τον έχω δει πολλές φορές να αγωνίζεται και θεωρώ πως είναι έτοιμος. Από την στιγμή που θα παίξει δίπλα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές, θα γίνει ακόμα καλύτερος».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: