Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Φοράει τα… πράσινα μέχρι την Τετάρτη ο Σισόκο!

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (04/07) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Ιμπραήμ Σισόκο, προκειμένου να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού. «Θα κάνει θραύση», έλεγε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δείχνοντας πόσο τον πιστεύει!
Μόνο τα… τυπικά, ήτοι η επίσημη και παράλληλα γραπτή απάντηση της Βόλφσμπουργκ, απομένει προκειμένου ο Ιμπράημ Σισόκο να «μετακομίσει» στον Παναθηναϊκό για την επόμενη χρονιά. Το… ζωηρό ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Ιβοριανό επιθετικό, σε συνδυασμό με τα εχέγγυα που προσφέρει η παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχουν πείσει τους «λύκους» για το… ορθό της παραχώρησης του Σισόκο, βλέπετε…
Έτσι, έχοντας ήδη συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αυτό που μένει πλέον για να κλείσει και τυπικά η υπόθεση είναι να στείλουν οι Γερμανοί το mail που θα λέει ότι παραχωρούν τον 21χρονο άσο! Κάτι που αναμένεται να γίνει… από ώρα σε ώρα.
Μόλις συμβεί αυτό, θα απομένει πλέον να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την αύξηση του Σισόκο στην Αθήνα. Η οποία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα γίνει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (04/07), έτσι ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των «πράσινων» και να πάει στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής  προετοιμασίας τους!
Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την επικείμενη μεταγραφή του Ιμπραήμ Σισόκο, αυτός είναι ο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εισηγηθεί προσωπικά την απόκτηση του άσου της Βόλφσμπουργκ όπως σας ενημερώσαμε και χθες, αφού τον πιστεύει πάρα πολύ.
«Θα κάνει θραύση», έλεγε με νόημα μόλις ενημερώθηκε για την πορεία της υπόθεσης!


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: