Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τα ονόματα για την άμυνα και ο... Μέλμπεργκ!

Οι Κανού και Πόλγκα είναι δύο ονόματα τα οποία εξακολουθούν ν' απασχολούν τον Ολυμπιακό για την αμυντική γραμμή του. Για τον Σερένο τα πράγματα έχουν δυσκολέψει όπως γράψαμε την Πέμπτη, καθότι εκείνος οδεύει πρόσω ολοταχώς στην Μπουντεσλίγκα.
Τα ονόματα για την άμυνα και ο... Μέλμπεργκ
Και στο... βάθος ξανά Μέλμπεργκ!
Όσο πάντως περνούν οι μέρες η υπόθεση του Μέλμπεργκ δεν αποκλείεται να βγει ξανά από το... συρτάρι όπου είναι βαθιά χωμένη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Σουηδός στόπερ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.
Οι ερυθρόλευκοι από την αρχή ήθελαν να τον διατηρήσουν για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στο ρόστερ τους. Όμως όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό οι δύο πλευρές απέτυχαν δύο φορές να καταλήξουν σε συμφωνία.
Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο στο λιμάνι να δουν ξανά... ζεστά την υπόθεση του πεπειραμένου και ικανότατου κεντρικού αμυντικού. Με άλλα λόγια ενδέχεται να γίνει προσπάθεια νέας προσέγγισης.
Τι έλεγαν από τον Ολυμπιακό
Στην ΠΑΕ πάντως ξεκαθάριζαν την Παρασκευή ότι συνεχίζουν να μην έχουν κάτι το χειροπιαστό στα χέρια τους ως προς τα μεταγραφικά. «Δεν έχουμε το παραμικρό ως προς το κομμάτι των μεταγραφών», ήταν το σχετικό σχόλιο.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: