Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Η αντιπολίτευση της ΕΠΟ σκέφτηκε ομαδικές παραιτήσεις!!

Σκέψη για να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις παραγόντων της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες κατά διάρκεια της παραμονής τους στην Πολωνία για το EURO 2012.
Η αντιπολίτευση της ΕΠΟ σκέφτηκε ομαδικές παραιτήσεις!
Συγκεκριμένα, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να παραιτηθούν από όλες τις θέσεις που κατέχουν στην ομοσπονδία (εκτελεστική γραμματεία, επιτροπές) τα μέλη του ΔΣ που δεν υπερψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό και είναι συνολικά έξι από τα 15 που προέρχονται από τις αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας.
Δηλαδή, να παραιτηθούν από την Εκτελεστική Γραμματεία ο αναπληρωτής πρόεδρος Γ. Οικονομίδης, ο γ’ αντιπρόεδρος Ν. Ανασόπουλος και από πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής άρα και μέλος της Ε.Γ. ο Χρ. Σάββας ο οποίος σε πρόσφατο ΔΣ είχε υποβάλλει παραίτηση λόγω του τρόπου που έγινε η ανανέωση συμβολαίου του Σάντος.
Η κίνηση αυτή θα αποτελούσε την έναρξη συγκροτημένων αντιπαραθέσεων με στόχο την τελική αναμέτρηση στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ωστόσο οι προαναφερθέντες μαζί με τους κ. Μάτζιο και Χατζηαποστόλου θα παρέμεναν κανονικά μέλη του ΔΣ.
Ανάμεσα τους υπήρξαν δύο τάσεις. Η πρώτη που ήταν υπέρ της παραίτησης στηρίχτηκε από τον Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο οποίος κατείχε τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, όμως διαχώρισε η θέση του από τις επιλογές της διοίκησης και αντικαταστάθηκε έπειτα από «πρόταση μομφής» από τον Γιάννη Οικονομίδη.
Ο κ. Χατζηαποστόλου φέρεται να υποστηρίζει πως δεν είναι δυνατόν μέλη της ΕΓ δηλαδή του προεδρείου το οποίο λαμβάνει έκτακτες και σημαντικές αποφάσεις που δεν κρίνονται από το ΔΣ να μην υπερψηφίζουν τον διοικητικό απολογισμό και να παραμένουν στις θέσεις τους.
Ο dr. Γ. Oικονομίδης ήταν ο εκφραστής της δεύτερης τάσης, σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχε λόγος για μια τέτοια θεαματική κίνηση παραιτήσεων, η οποία αν αποφασιζόταν θα επεκτεινόταν και στους υπόλοιπους που καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, δεν είναι μέλη του ΔΣ αλλά πιθανόν να είναι επικεφαλής σε επιτροπές της ομοσπονδίας.
Η τάση αυτή επικράτησε όταν έγινε γνωστό ότι ο Σ. Πιλάβιος δεν προτίθεται να κάνει… ανασχηματισμό και το σχήμα θα προχωρήσει ως έχει μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου...
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: