Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ένας παλιός φίλος...!

Ο Βασίλης Πλιάτσικας προτάθηκε στην ΑΕΚ, αρέσει στην νέα διοίκηση και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση να φορέσει πάλι τα «κιτρινόμαυρα»!
Ένας παλιός φίλος...
Ο 24χρονος (είναι εντός ορίου αφού γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου 1988) μάλιστα αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ αφού έχει μικρό κόστος απόκτησης, μπορεί να παίξει τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως δεξιός μπακ, ενώ γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ομάδα μια και αγωνίστηκε από το 2005 μέχρι το 2009.
Πέρυσι ο Πλιάτσικας δόθηκε δανεικός στην Ντούισμπουργκ και έπαιξε 23 ματς (22 για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και ένα για το Κύπελλο). Από την ΑΕΚ έφυγε το καλοκαίρι του 2009 με την Σάλκε να πληρώνει 300.000 ευρώ στην διοίκηση Θανόπουλου που ήθελε να… ξεφορτωθεί τον νεαρό με εντολή Μπάγεβιτς. Την πρώτη χρονιά στην Σάλκε έπαιξε σε 11 παιχνίδια, ενώ κλήθηκε και στην εθνική ομάδα. εκεί είχε και ένα σοβαρό τραυματισμό με ρήξη χιαστών, χάνοντας το Μουντιάλ του 2010, ενώ επέστρεψε στην ενεργό δράση προς τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς παίζοντας πέντε ματς με την δεύτερη ομάδα της Σάλκε και δύο με την πρώτη προς το φινάλε της σεζόν.
Ο 24χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013, αλλά δύσκολα θα μείνει στην Σάλκε την επόμενη σεζόν. Οι Γερμανοί προσανατολίζονται στην λύση του δανεισμού του και η προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ για τον Πλιάτσικα είναι πολύ πιθανή.
Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του πολύ σοβαρά και οι Βασίλης Τσιάρτας και Βαγγέλης Βλάχος θα αποφανθούν, καθώς αρέσει ο παίκτης και μπορεί να δώσει λύσεις και να βοηθήσει την νέα προσπάθεια της ΑΕΚ.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: