Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Αδαμιδης πρόεδρος στην ΑΕΚ!!

Ο Σταύρος Αδαμίδης ήταν και παραμένει πρόεδρος στην ΑΕΚ. Η προσπάθεια του Θωμά Μαύρου κινδυνεύει να τιναχτεί στον «αέρα», ενώ τα ερωτήματα που προκαλούνται είναι πάρα πολλά...
Ο Αδαμιδης πρόεδρος στην ΑΕΚ!
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, στην ΠΑΕ ΑΕΚ πρόεδρος παραμένει τυπικά και ουσιαστικά ο Σταύρος Αδαμίδης! Εδώ και πέντε μήνες η ΑΕΚ δεν έχει στείλει στο ΦΕΚ το πρακτικό της γενικής συνέλευσης των μετόχων της 3/2/2012, σύμφωνα με το οποίο έχει εκλεγεί νέο ΔΣ με πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο τον Ανδρέα Δημητρέλο.
Παρά ταύτα, έχουν κατατεθεί και δημοσιευτεί στο ΦΕΚ όλες οι υπόλοιπες προσκλήσεις για γενική συνέλευση (10/2, 20/3, 30/3, 17/4, 13/6).
Έτσι λοιπόν προκαλούνται σωρεία ερωτημάτων, όπως επί παραδείγματι:
- Ποιος υπογράφει για την ΠΑΕ από τις 3 Φεβρουαρίου;
-Ποιος έχει τον έλεγχο και την τελική ευθύνη με υπογραφή διαχείρησης της ΠΑΕ τους τελευταίους πέντε μήνες;-
-Ποιος κινεί τον τραπεζικό λογαριασμό και ποιος υπογράφει τις επιταγές;
-Με ποιανού την υπογραφή έγινε η ρύθμιση με το Δημόσιο τον Φεβρουάριο; (28 δόσεις των 600.000 ευρώ !)
-Ποιος θα υπογράψει τη ρύθμιση με την εφορία;
και πολλά πολλά άλλα.
Έτσι λοιπόν, το σχετικό δημοσίευμα καταλήγει με το εξής λογικό ερώτημα, σε περίπτωση που αντιμετωπιστούν (περαιτέρω) προβλήματα λόγω οφειλών είτε με το Δημόσιο είτε με άλλους πιστωτές, ποιος θα... πληρώσει τη νύφη; Γιατί έτσι όπως έχουν τα πράγματα και οι δύο θα προσπαθήσουν να τη βγάλουν... λάδι, Αφού ο μεν θα ισχυριστεί ότι έχει καταθέσει την παράιτησή του από τις 3 Φεβρουαρίου και δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ, και ο δε Δημητρέλος θα ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει κανένα ΦΕΚ από το οποίο να προκύπτει ότι εκείνος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.
Ποιος λοιπόν έχει την ευθύνη για ότι συμβαίνει τους τελευταίους πέντε μήνες ή ότι ακολουθήσει; Θύμα της υπόθεσης; Και πάλι ο απλός φίλαθλος της ΑΕΚ που προσπαθούν να τον πείσουν να ενισχύσει τον σύλλογο...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: