Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Παρελθόν από Τότεναμ ο Ντος Σάντος!!

Παρελθόν από Τότεναμ ο Ντος Σάντος
Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του προπονητή της Ολυμπιακής ομάδας του Μεξικό Λουίς Φερνάντο Τένα. Ο Μεξικανός τεχνικός αποκάλυψε πως Ο Ντος Σάντος ζήτησε να φύγει από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη και να τελειώσει την υπόθεση. Παράλληλα τόνισε πως δεν αποκλείεται ο 23χρονος επιθετικός να υπογράψει σε κάποια άλλη ομάδα στο διάστημα που θα βρίσκεται στην Ευρώπη.

«Μας ρώτησε εάν μπορούσε να γυρίσει στην Ευρώπη για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του από την Τότεναμ σε άλλη ομάδα. Έπρεπε να φύγει προκειμένου να υπογράψει ορισμένα χαρτιά και να κλείσει την υπόθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τένα.

Στη συνέχεια αφού εξήρε την στάση του παίκτη του απέναντι στην ομάδα, αποκάλυψε πως ο Ντος Σάντος τους είπε σε ποιον σύλλογο θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα.

«Το πιο σημαντικό είναι ο σταθερός του χαρακτήρας. Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία για τον λόγο του ταξιδιού του και του επιτρέψαμε χωρίς δεύτερη σκέψη να φύγει» τόνισε και πρόσθεσε πως «μας είπε το όνομα της ομάδας που ενδιαφέρεται για αυτόν. Φυσικά δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιος σύλλογος είναι. Εμάς μας ενδιαφέρει να επιστρέψει πνευματικά και σωματικά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να μπορέσει να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο».

Με βάση τα ρεπορτάζ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη είναι εκ των φαβορί για να αποκτήσουν τον Μεξικανό επιθετικό.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: