Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

"Ράβε-ξήλωνε" στον Άρη...!!

Κι επίσημα πλέον, η περσινή αγωνιστική χρονιά χαρακτηρίζεται "χαμένη" για τη ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Οι «κίτρινοι» είχαν προχωρήσει στην απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων παικτών, γνωρίζοντας ότι θα χρειαστούν έναν χρόνο για να αντιληφθούν την φιλοσοφία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και για να βελτιωθούν σε ατομικό επίπεδο.
"Ράβε-ξήλωνε" στον Άρη...
 «Δουλεύουμε τώρα, για να απολαύσουμε τους καρπούς της δουλειάς μας του χρόνου, αλλά και τα επόμενα χρόνια», είχε πει πολλάκις ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Μόνο που οι συνθήκες, ανέτρεψαν τα σχέδια. Η αρχή έγινε με τον Σαμ Μάλντροου ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του, διότι ήταν πολύ υψηλό. Πλέον, παρελθόν αποτελεί και ο Σέρχιο Κερούς. Ο Αλεξανδρής ήθελε τον Αμερικανό - με γερμανικό διαβατήριο - αλλά ήταν αδύνατο να διατηρηθεί. Ο Κερούς είχε συμβόλαιο και για του χρόνου, προέβλεπε να εισπράξει όμως περί των 90.000 δολαρίων. Δηλαδή, δυόμισι φορές περισσότερα από το πλαφόν που έβαλαν οι «κίτρινοι». Μένει να φανεί το μέλλον της υπόθεσης του Νταν Μαυραειδή, όμως κι εκεί το οικονομικό είναι αγκάθι. Όπως και στη περίπτωση του Μπου Ντέιβις ο οποίος μάλλον θα πρέπει να ξεχαστεί.
Εν τέλει, η νέα ομάδα του Αρη θα χτιστεί και πάλι από την αρχή. Απλά, αυτή τη φορά θα ληφθούν υπόψη όλοι οι παράμετροι. Δηλαδή, ότι και την επόμενη σεζόν ο Αρης δεν θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε υψηλότερο μπάτζετ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: