Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ψάχνει για στόπερ η Μπαρτσελόνα!!

Ψάχνει για στόπερ η Μπαρτσελόνα
Την επόμενη μεταγραφική τους κίνηση ετοιμάζουν στην Μπαρτσελόνα, ύστερα από την ανακοίνωση της απόκτησης του Ζόρντι Άλμπα.

Προτεραιότητα για τους «μπλαουγκράνα» αποτελεί ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα καλύψει το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση στην ομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα και η καταλανική εφημερίδα «Sport» αναφέρει τους παίκτες που πραγματικά εξετάζει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Τίτο Βιλανόβα και οι συνεργάτες του έχουν ξεχωρίσει τους:

1) Ματς Χούμελς: 23 ετών και αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τελείωσε την Bundesliga με 33 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ έπαιξε σε πέντε αγώνες της Γερμανίας στο Euro 2012. Φέτος συνολικά είχε 51 εμφανίσεις, πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε άλλες δύο σε συνολικό χρόνο συμμετοχής 4658 λεπτά συμμετοχής.

2) Τσάβι Μαρτίνεθ: 23 ετών και ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μέτρησε 31 εμφανίσεις και 4 γκολ στην Primera Division, ενώ έχει μία συμμετοχή (26 λεπτά) με την Ισπανία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Φέτος συνολικά έπαιξε σε 55 αγώνες, πέτυχε τέσσερα γκολ και μοίρασε άλλο ένα σε συνολικό χρόνο συμμετοχής 4639 λεπτά συμμετοχής.

3) Νταβίντ Λούις: 25 ετών και αγωνίζεται στην Τσέλσι. Έπαιξε σε 20 αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ ήταν από τους σημαντικούς παίκτες των «μπλε» για την κατάκτηση του Champions League. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 40 ματς των Λονδρέζων, έχοντας 3 γκολ και δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

4) Χόλγκερ Μπατστούπερ: 23 ετών και ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου. Έπαιξε σε 33 αγώνες της Bundesliga, ενώ μέτρησε 5 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας στο Euro 2012. Φέτος αγωνίστηκε συνολικά σε 55 ματς, έχοντας μάλιστα τρεις ασίστ στο ενεργητικό του.

5) Τόμας Βερμάλεν: 26 ετών και παίζει στην Άρσεναλ. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 29 αγώνες και πέτυχε έξι γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ είχε επτά εμφανίσεις στο Champions League. Συνολικά, όμως, έπαιξε σε 40 αγώνες, ενώ σημείωσε 6 τέρματα και είχε δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

6) Νέβεν Σούμποτιτς: 23 ετών και παίζει στην Ντόρτμουντ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2014 και φέτος έχει αγωνίστηκε σε 34 ματς, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: