Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Του `φταιξε η διαιτησία του Ρότζερς!!

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Μπρένταν Ρότζερς μετά την ήττα της Λίβερπουλ με 3-0 από τη Γουέστ Μπρομ στην πρεμιέρα της Premiership, καθώς σε βάρος των «κόκκινων» καταλογίστηκαν δύο πέναλτι (εκ των οποίων μετατράπηκε σε γκολ το ένα), ενώ αποβλήθηκε ο Ντάνιελ Άγκερ.
Του `φταιξε η διαιτησία του Ρότζερς
«Πιστεύω πως το σκορ είναι σκληρό για μας και μας αδικεί. Μέχρι να προηγηθεί η Γουέστ Μπρομ φαινόταν πως εμείς θα πετυχαίναμε πρώτοι γκολ. Δεν έχω παράπονο για το τέρμα που δεχτήκαμε, γιατί απομακρύναμε σωστά την μπάλα, αλλά το σουτ του Γκέρα ήταν φανταστικό», τόνισε ο προπονητής της Λίβερπουλ και πέρασε στο… ψητό.
«Δεν συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά τα δύο πέναλτι και η αποβολή που καταλογίστηκε σε βάρος μας ήταν πολύ αυστηρές αποφάσεις. Πιστεύω πως δεν υπήρχε πέναλτι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Όταν μένεις με δέκα παίκτες και κυνηγάς στο σκορ, προφανώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Το πέναλτι και η αποβολή μάς σκότωσαν», ανέφερε και κατέληξε: «Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και δεν έχω παράπονο. Ήταν μια καλή μέρα για μας, αλλά δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο μέρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: