Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Συνθήματα των ΑΕΚτζήδων στην Εφορία!!

Τρεις μέρες πριν από την συνάντηση της προσεχούς Τρίτης, μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και στελεχών της Εφορίας, στην οποία θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να τυπώσει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, οπαδοί της ομάδας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της ΦΑΑΕ Αθηνών απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση.
Συνθήματα των ΑΕΚτζήδων στην Εφορία!
Στην ΠΑΕ παρουσιάζονται εδώ και καιρό απογοητευμένοι από τη ΦΑΕΕ Αθηνών, υποστηρίζοντας ότι οι κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της (κατασχετήρια, εξώδικα κ.τ.λ.) κάθε άλλο παρά βοηθούν να βρεθεί μια λύση για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας από την «κιτρινόμαυρη» εταιρεία.
Μάλιστα, η τελευταία συνάντηση που έγινε μεταξύ της διοίκησης και των στελεχών της Εφορίας για τη σφράγιση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Αστέρα απέβη άκαρπη και πλέον όλες οι ελπίδες των ανθρώπων της ΑΕΚ εναποτίθενται στο τελικό ραντεβού που θα γίνει την Τρίτη. Λίγο πριν από αυτή τη συνάντηση λοιπόν, οπαδοί της Ένωσης έγραψαν συνθήματα στους τοίχους των γραφείων της ΦΑΕΕ Αθηνών, στην Καλλιθέα.
Συγκεκριμένα, έγραψαν σχεδόν σε κάθε γωνία του κτιρίου τα αρχικά της ομάδας, ενώ σε δύο τοίχους έχει αναγραφεί ένα σχόλιο με αποδέκτη τον προϊστάμενο της Εφορίας, στο οποίο αναφέρεται πως: «αν δεν μπει η υπογραφή, η ΦΑΕΕ θα καεί». Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό που δείχνει τον αναβρασμό που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης.
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: