Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Φορτσάρει για Μάλαγα!!

Φορτσάρει για Μάλαγα
Τα τελικά πλάνα για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μάλαγα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ετοιμάζει στον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στο σχήμα, αλλά και τα δέκα πρόσωπα της ενδεκάδας, ενώ προβληματίζεται για την κορυφή της επίθεσης.

Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις ο Κουίνσι που υπολογίζεται για τον επαναληπτικό με τους Ισπανούς.

Πονοκέφαλος με τον Ιωαννίδη που άλλαξε γνώμη και δεν θέλει να πάει στην ΑΕΚ.

«Παίζεται» η θέση στην κορυφή

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Τετάρτη στο «Ροσαλέδα» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κόντρα στην Μάλαγα. Με τα υπάρχοντα δεδομένα και τις δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το σχήμα του τριφυλλιού στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, με τους Βύντρα, Σπυρόπουλο, Βελάσκες και Μπουμσόνγκ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Κατσουράνης και Βιτόλο, με τους Ζέκα και Μαυρία να παίζουν στα άκρα. Σε ρόλο οργανωτή θα παίξει ο Σισοκό αντικαθιστώντας τον τραυματία Χριστοδουλόπουλο, ενώ η θέση του φορ παίζεται ανάμεσα στους Τοτσέ και Πετρόπουλο, την ώρα που είναι διαθέσιμος και ο Φορναρόλι.

Φερέιρα: «Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν»

Το συμπέρασμα που προέκυψε από το παιχνίδι της Μάλαγα κόντρα στην Θέλτα είναι ότι η αντίπαλος του τριφυλλιού διαθέτει ποιότητα από την μέση και μπροστά, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα. Ο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας ότι ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος και διαθέτει ταχύτητα. «Έχουν γρήγορους μεσο-επιθετικούς και βγαίνουν στην αντεπίθεση με λίγες και γρήγορες πάσες. Να το έχετε στο νου σας, σε κάθε ενέργεια που κάνετε. Ένα λάθος τους αρκεί και είναι πολύ επικίνδυνοι», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του ότι αν τα δώσουν όλα η πρόκριση είναι εφικτή.

Κουίνσι… για επαναληπτικό

Ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη εμφανίστηκε ο Κουίνσι στη σημερινή προπόνηση στην Παιανία, ενώ ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Ο Γκανέζος που έγινε και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού ως το 2015, δηλώνει έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και συνυπολογίζοντας την εκτίμηση που τρέφει για τον ίδιο ο Φερέιρα, θεωρείται δεδομένο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Πονοκέφαλος με Ιωαννίδη

Η μέχρι χθες δεδομένη μετακίνηση του Ιωαννίδη στην ΑΕΚ είναι πλέον στον «αέρα». Ο 24χρονος μπακ άλλαξε τη στάση του βλέποντας την οικονομική κατάσταση της Ένωσης και αρνήθηκε να μετακινηθεί σε αυτή με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα. Πλέον τα περιθώρια στενεύουν για να παραχωρηθεί ο παίκτης και αν δεν αλλάξει κάτι ο Παναθηναϊκός θα επιβαρυνθεί τις 140.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο συμβόλαιο του, την ώρα που ο Φερέιρα δεν τον υπολογίζει…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: