Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Νίκη με ωραία μπάλα από τον Εργοτέλη!!

Νίκη με ωραία μπάλα από τον Εργοτέλη
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 τον Ρούβα σε φιλικό παιχνίδι.

Μάλιστα, η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς κατά διαστήματα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν της Football League. Το ντεμπούτο τους με τον σύλλογο του Ηρακλείου έκαναν οι Μήνας Πίτσος και Βασίλης Πλουσής.

Τώρα όσον αφορά το ματς που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο οι παίκτες του Εργοτέλη ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6’ με τον Χάντι. Οι ποδοσφαιριστές του Σίνισα Γκόγκιτς συνέχιζαν να δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Χριστοδουλάκη, χωρίς όμως να μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να μην είναι το ίδιο απειλητικός. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 60’ ο Κούρτι ύστερα από σουτ μέσα από την περιοχή.

Παράλληλα, την ευκαιρία να δει τον Ρουμάνο αριστερό χαφ Σέρτζιο Ζαμπαλάου υπό συνθήκες αγώνα είχε ο Γκόγκιτς, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα εισηγηθεί την απόκτησή του ή όχι.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος (38’ Πρωτογεράκης), Σαρρής (57’ Κανδηλάκης), Γιοβάνοβιτς (46’ Άλλα), Ρομάνο (46’ Κοζορώνης), Χαντί (57’ Κούρτι), Μπουχαλάκης (57’ Καπετανάκης), Πλουσής (46’ Κωνσταντινίδης), Ρέντζας, Δωματάς (23’ Ζαμπαλάου), Κατσικοκέρης (46’ Ευαγγέλου).

Ρούβας:Χριστοδουλάκης, Τζιράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Ιερωνυμάκης (46’ Λουμπάκης), Χατζηανδρέου (46’ Λούκας), Ταυλαδωράκης, Έκελμανς, Γκονζάλες, Αντωνάκης, Φουκαράκης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: