Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το μήνυμα της Νιούκαστλ!!

Το μήνυμα της Νιούκαστλ
Πέρυσι ξάφνιασε με την πορεία της στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Φέτος, με το «καλημέρα» στη σεζόν, η Νιούκαστλ φρόντισε να στείλει το μήνυμά της προς όλους όσοι θεώρησαν ότι ήταν «πυροτέχνημα». Επικράτησε 2-1 της Τότεναμ εντός έδρας με τέρματα των Μπα και Μπεν Αρφά ενώ έδειξε προσωπικότητα όταν ισοφαρίστηκε από τον Ντεφό.

Η ομάδα του Πάρντιου μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο Κρουλ είδε την μπάλα να καταλήγει δύο φορές στο δοκάρι του, ισορρόπησε. Η υπεροχή της Τότεναμ ειδικά στην μεσαία γραμμή, στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε την θέση της στο πάθος και την δυναμική της έδρας και ο Ντεμπά Μπα στο 55΄με ένα εκπληκτικό πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 1-0.

Στο 76ο λεπτό η Τότεναμ έφερε το ματς στα ίσια με τον Ντεφό να σκοράρει από κοντά μετά από ασταθή απόκρουση του Κρουλ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μπεν Αρφά στο 80΄με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος…

Έτσι, η Νιούκαστλ μπήκε στην σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και πήρε την νίκη με σκορ 2-1 έστω και αν ο Πάρντιου είδε τα τελευταία λεπτά από τις εξέδρες αφού αποβλήθηκε γιατί… έσπρωξε τον βοηθό πάνω στην διαμαρτυρία του για μία φάση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: