Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Τραυματισμός οπαδού της ΑΕΚ στην Αγυιά!!

Τραυματισμός οπαδού της ΑΕΚ στην Αγυιά
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, ένας από τους οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης έπεσε από την κερκίδα και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της περιοχής χωρίς να υπάρχει για την ώρα περαιτέρω ενημέρωση για την κατάστασή του.

Το συμβάν έγινε στα πρώτα λεπτά του αγώνα και προκλήθηκε έντονη αναστάτωση ενώ υπήρξε και χαρακτηριστική καθυστέρηση στο να φτάσει το ιατρικό επιτελείο στο σημείο όπου είχε πέσει ο άτυχος νεαρός. Εντέλει αυτό συνέβη και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα γίνουν εξετάσεις και θα υπάρξει ενημέρωση για την κατάστασή του.


Όλα καλά με τον οπαδό της ΑΕΚ

    Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Αγυιά.

    Ο άτυχος οργανωμένος οπαδός της «Ένωσης», ύστερα από την πτώση που είχε από την κερκίδα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό.

    Τέλος καλό, όλα καλά με τον φίλο της ΑΕΚ.

    Ο άτυχος νεαρός είχε μία πτώση από την κερκίδα του γηπέδου της Αγυιάς, καθώς στην προσπάθειά του να πιάσει ένα πανό, ζαλίστηκε και παραπάτησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

    Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο οργανωμένος οπαδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.


    πηγή: sport-fm.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια: