Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Νέα, μόνη και… ψάχνεται!

Νέα, μόνη και… ψάχνεται
Στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, η ΑΕΚ έδωσε το… στίγμα της για την νέα σεζόν.

Μια ομάδα καινούρια, γεμάτη νέα παιδιά, χωρίς την οικονομική υποστήριξη κανενός, που προσπαθεί να βρει ταυτότητα.

Το 1-1 με την Παναχαϊκή στην Αγυιά δε λέει και πολλά πράγματα, ωστόσο ο Βαγγέλης Βλάχος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Με σύστημα με 4-2-3-1 παρατάχθηκε η Ένωση έχοντας τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Λαγό αριστερό μπακ, τον Αρκούδα δεξί, τους Κουτρουμπή - Μπουγαϊδη στα στόπερ, τον Ρίκκα με τον Γιάγκο αμυντικά χαφ, τον Φούντα δεξί εξτρέμ, τον Κουρέλα αριστερό, τον Γροντή επιτελικό μέσο και τον Παυλή φορ.

Μετά από ένα πρώτο 15΄που δεν είχε φάσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Μετά από σέντρα του Αρκούδα, ο Κουρέλας έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή και με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Η Παναχαϊκή επιχειρούσε με Ντίνα και Μπρέσκα από τις πτέρυγες να κάνει παιχνίδι και να φτάσει στο γκολ, ωστόσο η Ένωση έκλεινε τους χώρους και κρατούσε τον αντίπαλο μακριά από την εστία της.

Το ματς ποιοτικά δεν διεκδικεί δάφνες ωστόσο διάθεση υπήρχε από όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Βλάχος ζητούσε πίεση ψηλά και οι παίκτες του το έκαναν πράξη, ωστόσο η απειρία τους καθότι οι περισσότεροι είναι νέοι σε ηλικία, δεν τους επέτρεπε να φτιάξουν το παιχνίδι από την μέση και μπροστά. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις «έκοβαν» την Ένωση στα δύο και η Παναχαϊκή κάποια στιγμή στο δεύτερο μέρος πήρε χώρο και μέτρα στο γήπεδο…

Οι αλλαγές που έγιναν αποπροσανατόλισαν την ΑΕΚ που έβγαλε στην επιφάνεια προβλήματα στην άμυνα και τελικά στο 82΄μετά από λάθος του Μπουγαΐδη ο Σολάκης τροφοδότησε τον Βούρτση και εκείνος έκανε το 1-1.



ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Παπακώστας): Bρονταράς (46' Ανδρούτσος), Σπίνουλας (70' Παπαστεργίου), Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας (70 Λίτσης), Βούνκ (64' Βρούτσας), Φατιόν, Ντίνας, Σολάκης (84' Βακάλτσης), Ουρτάδο (84' Μπλόντι), Μπρέσκα

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Λαγός, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο (81' Β. Βλάχος), Μπουγαϊδης, Φούντας (75' Σταματής), Ρίκκα (38' Κοτσαρίδης, 61' Νικολιάς), Παυλής (46' Φουρτάδο), Γροντής (58' Παπαδημητρίου, 78' Νικολόπουλος), Κουρέλλας (70' Φροξυλιάς)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: