Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Τώρα ζητάει μεταγραφές ο Βενγκέρ...!!

Ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή άφησε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά το 0-0 της Άρσεναλ με τη Σάντερλαντ στο «Emirates» και στον απόηχο της πώλησης του Άλεξ Σονγκ στην Μπαρτσελόνα.
Τώρα ζητάει μεταγραφές ο Βενγκέρ...
«Έχουμε τον Γουίλσιρ που σύντομα επιστρέφει, ενώ έχει ήδη γυρίσει ο Ντιαμπί. Σύντομα θα είναι έτοιμος και ο Ροσίτσκι, ενώ ίσως πάρουμε κάποιον παίκτη», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.
Για το στραβοπάτημα της πρεμιέρας ανέφερε: «Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Δεν είχαμε πολλή ισορροπία στο παιχνίδι μας και δεν δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Η Σάντερλαντ μπλόκαρε το κέντρο μας».
Όσο για την απόδοση των νεοαποκτηθέντων, είπε: «Είναι δύσκολο να μην είσαι ικανοποιημένος με την απόδοση του Καθόρλα. Δημιούργησε όλες τις ευκαιρίες μας. Ο Ποντόλσκι δεν είναι 100% έτοιμος από φυσικής κατάστασης, αλλά η ποιότητά του είναι δεδομένη. Ο Ζιρού έχασε μία μεγάλη ευκαιρία. Πιστεύω πως είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για να πλασάρει από ό,τι νόμιζε. Έπρεπε να είχε σκοράρει σε αυτή τη φάση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: