Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

No problem (BINTEO)

Με δύο γκολ μέσα στα πρώτα επτά λεπτά (Ιβάνοβιτς, Λάμπαρντ) από προσπάθειες του Αζάρ, η Τσέλσι καθάρισε εκτός την Γουίγκαν (0-2) και μπήκε με το δεξί στην Premier League.
No problem (BINTEO)
Οι πρωταθλητές Ευρώπης άνοιξαν το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δίλεπτο με κοντινό πλασέ του Ιβάνοβιτς, έπειτα από ασίστ του Αζάρ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 7' με πέναλτι που κέρδισε ο τελευταίος και εκτέλεσε ο Λάμπαρντ. Αυτές οι δύο τελικές προσπάθειες ήταν και οι μοναδικές που επιχείρησαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος.
Εξάλλου, η μοναδική φορά που η Τσέλσι έβαλε δύο γκολ πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου επταλέπτου ήταν στις 8 Οκτωβρίου 1994 με αντίπαλο τη Λέστερ. Τότε οι "μπλε" προηγούνταν 2-0 στο 4' και εν τέλει νίκησαν 4-0.
Σε γενικές γραμμές η Γουίγκαν δεν ήταν κακή, πλήρωσε όμως, το μουδιασμένο ξεκίνημα. Αν, μάλιστα, ο Ζόρντι Γκόμες (στο 70') ή ο νεοαποκτηθείς Αρούνα Κονέ (στο 84') δεν αστοχούσαν από πλεονεκτικές θέσεις, ενδεχομένως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική.
Ως εκ τούτου συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει την Τσέλσι να μην ηττάται σε πρεμιέρα τα τελευταία χρόνια. Τελευταία φορά που ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της ήταν το 1998 (2-1 από την Κόβεντρι).





πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: