Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Μικρό-εμπλοκή με Έβερτον!!

Μικρό-εμπλοκή με Έβερτον!
Καμία μεταγραφή δεν τελειώνει πριν πέσουν οι υπογραφές.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της μετακίνησης του Κέβιν Μιραλάς, από τον Ολυμπιακό στην Έβερτον.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων των δύο ομάδων για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων προέκυψε διαφωνία, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, να αποχωρεί από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι οποίες θα συνεχιστούν αύριο και σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, το deal θα κλείσει.

Αυτό σημαίνει, πως η επίσημη ανακοίνωση του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, η οποία ήταν να γίνει το βράδυ του Σαββάτου (18/8), μετατίθεται για μία μέρα αργότερα.

Ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται ήδη στην Αγγλία με σκοπό να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακίνηση του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στο ποσό της μεταγραφής, αλλά όχι και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Η διαφωνία δεν ξεπεράστηκε μέσα στο Σάββατο (18/8) και αυτό οδήγησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, να αποχωρήσει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα «ζαχαρωτά», με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Βέλγου επιθετικού να αργήσει κατά μία μέρα.

Την Κυριακή (19/8), θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο ομάδων, όπου –εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Κέβιν Μιραλάς να αγωνίζεται στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Έβερτον.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: