Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Κάτι... ψήνεται με Βιεϊρίνια!!

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει, σύμφωνα με πληροφορίες από την Γερμανία, δίαυλο επικοινωνίας με τον Αντελίνο Βεϊρίνια με στόχο να μάθει τις προθέσεις του παίκτη για τη νέα σεζόν.
Κάτι... ψήνεται με Βιεϊρίνια
Άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν -βάσει πληροφόρησης που υπάρχει από την Γερμανία- έρθει σε επαφή με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ. Στόχος τους σε πρώτο επίπεδο είναι να διερευνήσουν τις σκέψεις του ποδοσφαιριστή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Εξάλλου ο Βιεϊρίνια αποτελεί διακαή πόθο της ΠΑΕ Ολυμπιακός εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής θέλει να μείνει στην Βόλφσμπουργκ και να παλέψει για την καθιέρωσή του.
Εάν όμως δεν δει άμεσα... φως τότε δεν αποκλείεται να κάνει δεύτερες σκέψεις για τους Πειραιώτες. Σε πρώτη φάση πάντως ο Πορτογάλος άσος ρίχνει το... μπαλάκι στον σύλλογό του και τις αξιώσεις που έχει για εκείνον.
Οι «λύκοι» βέβαια δεν δείχνουν τουλάχιστον στην παρούσα φάση να δώσουν τόσο εύκολα και απλά τον παίκτη. Ίσως πάντως να συζητούσαν το ενδεχόμενο ενός ετήσιου δανεισμού.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: