Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το πήρε η Ομόνοια με πεντάρα!!

Το πήρε η Ομόνοια με πεντάρα
Μετά από ένα φοβερό ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας, η Ομόνοια επικράτησε με 5-3 της ΑΕ Λεμεσού και κατέκτησε το 44ο σούπερ καπ Κύπρου και 16ο δικό της. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ για τους νικητές, δύο γκολ από τον Μιχάλη Κωνσταντίνου για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Λεάντρο για να απαντήσει ο Κωνσταντίνου ένα λεπτό αργότερα. Παρόλα αυτά η κυπελλούχος Κύπρου πήγε προηγούμενη με 3-1 στα αποδυτήρια, μετά τα γκολ των Άλβες (35’, πέναλτι) και Αβραάμ (45’).

Ο Κωνσταντίνου «χτύπησε» ξανά για λογαριασμό των πρωταθλητών στο 56’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μειώνοντας σε 3-2. Ο Φρέντι έκανε το 4-2 στο 64ο λεπτό αλλά η ΑΕΛ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και μείωσε εκ νέου σε 4-3 με τον Μιγκέλ στο 72’.

Το αποτέλεσμα ήταν ανοιχτό μέχρι το φινάλε, με τον Εφραίμ να «κλειδώνει» τον τίτλο στο 90+6’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-3.

AEΛ: Τσιάκκας, Μαϊκόν, Πάρπας, Μοντέιρο (82΄ Σα), Άντο, Μιγκέλ, Νικολάου (55΄ Ντεντέ), Θεοφίλου, Σέρτζιο (65΄ Εντμάρ), Κωνσταντίνου, Ελευθερίου.

Ομόνοια: Λεόνι, Αλαμπί, Παβίσεβιτς, Αβραάμ (61΄ Φρέντι), Σκαραμοτσίνο, Ντανιέλσον, Σοάρες (75΄ Ζ. Άλβες), Ασίς, Λεάντρο, Άλβες (83΄ Εφραίμ), Χριστοφή.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: