Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

«Περιμένω να δω την ποιότητα και τα γκολ του Μιραλάς»

Ο τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσθήκη του Κέβιν Μιραλάς στο ρόστερ της ομάδας του και περιμένει να την βοηθήσει τόσο στη δημιουργία, καθώς παίζει σε πολλές θέσεις, όσο και στο σκοράρισμα.
«Περιμένω να δω την ποιότητα και τα γκολ του Μιραλάς»
Τόνισε δε, ότι θα του δώσει χρόνο να προσαρμοστεί, να μάθει και να τον μάθουν και δεν θα παίξει στο αυριανό ματς με την Γιουνάιτεντ.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να αποκτήσουμε τον Κέβιν. Ελπίζω να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα, να μας δώσει κι άλλες επιλογές στο παιχνίδι μας και σίγουρα τον χρειαζόμαστε γι αυτό και τον αποκτήσαμε» είπε αρχικά ο Μόγιες για τον Βέλγο διεθνή άσο.
Ο Μόγιες περιμένει από τον Μιραλάς να βγάλει τα χαρακτηριστικά που έβγαλε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στα ματς που έκανε στην Ευρώπη, καθώς και τα πολλά γκολ που σημείωσε τις δυο προηγούμενες σεζόν.
«Σημείωσε πολλά γκολ τα δυο τελευταία χρόνια στην Ελλάδα κι ελπίζω να συμβάλει και στο σκοράρισμα της ομάδας μας. Με την μεγάλη ευελιξία που τον διακρίνει μπορεί να αποδώσει εξίσου καλά στα δεξιά στον άξονα, αλλά και αριστερά κι αυτό το στοιχείο μας δίνει πολλές επιλογές για το παιχνίδι μας, καθώς μπορώ να τον χρησιμοποιώ σε διάφορες θέσεις.
Θα αποτελέσει καλή προσθήκη για την ομάδα, καθώς διανύει διαδοχικές καλές σεζόν, ξεδίπλωσε το ταλέντο του στην Ελλάδα, όπου και σημείωσε πολλά γκολ και ήταν ενθουσιασμένος εκεί.
Είναι δύσκολο να καταφέρει το ίδιο και στο αγγλικό πρωτάθλημα, όπως και κάθε άλλος ποδοσφαιριστής που έρχεται εδώ και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί μαζί του. Δεν θέλω από κανέναν να έχει μεγάλες προσδοκίες εξαρχής. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να τον βάλω σιγά σιγά στο κλίμα».
Ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» έχει κάνει καλό σκάουτινγκ στον παίκτη, ωστόσο, θέλει να τον δει κι από κοντά για να τον μάθει ακόμα περισσότερο: «Εχουμε αρκετά ακόμα να μάθουμε γι αυτόν, θα πρέπει να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί, να βρούμε που ακριβώς του ταιριάζει να παίζει καλύτερα, αλλά θεωρώ ότι η ευστροφία και η ευελιξία του είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τον αποκτήσαμε».
Όπως αποκάλυψε ο Μόγιες ο Μιραλάς δεν θα πάρει μέρος στο ματς της Δευτέρας με την Γιουνάιτεντ, ενώ δεν έκανε γνωστό και το πότε τελικά θα τον ρίξει στο γήπεδο. «Δεν πήρε μέρος και σε πολλά φιλικά προετοιμασίας, οπότε δεν θα τον ρίξω άμεσα στην ομάδα. Έπαιξε με το Βέλγιο βέβαια μεσοβδόμαδα, άρα δεν απέχει και χιλιόμετρα από τους υπόλοιπους. Παρόλα αυτά, θα του δώσουμε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί» κατέληξε ο έμπειρος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: