Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ήττα για Πανιώνιο!!

Ήττα για Πανιώνιο
Ο Πανιώνιος προσπάθησε, ωστόσο, δεν τα κατάφερε απέναντι σε μία πολύ ανώτερη ομάδα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 3-1 απο την Πάρμα σε φιλική αναμέτρηση.

Όλα τα γκολ τους οι «παρμένσι» τα πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους «κυανέρυθρους» να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής με τον Διαμαντάκο το 86ο λεπτό. Σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με την Πάρμα ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος πήρε τη θέση του Παρόλο.

Το σκορ για τους γηπεδούχος άνοιξε ο Παμπόν στο 8ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στο 43’, με τον Παρόλο να έχει διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 34’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό της Πάρμα με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να καταφέρει να ισορροπήσει στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσει στη μείωση του σκορ σε 3-1 με τον Διαμαντάκο, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Πάρμα: Μιράντε (45’ Παβαρίνι), Τζακάρντο, Παλέτα (62’ Μακ Ίτσεν), Λουκαρέλι (45’ Φιντελέφ), Ρόσι (62’ Μοντέστο), Γκαλόπα (62’ Μορόνε), Μουσάκι, Παρόλο (45’ Νίνης), Γκομπί, Παμπόν (45’ Πελέ), Μπελφοντίλ (45’ Άκουα)

Πανιώνιος: Περιστερίδης (55’ Γιαννακόπουλος), Κούρντι (36’ Σπυρόπουλος), Κούρος (55’ Αυλωνίτη), Λαμπρόπουλος, Ανδράλας (81’ Γιαννούλης), Ρόκας, Ρόβας (55’ Ντούνης), Σάμαρης(55’ Οκογέ), Αραβίδης, Κολοβός(55’ Μενδρινός), Διαμαντάκος


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: