Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Τρελό συμβόλαιο σε "Τόρο"!!

Πόσα δίνει ο Ολυμπιακός για να τον "δέσει" στο Λιμάνι;
Τρελό συμβόλαιο σε "Τόρο"!
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχει συνάντηση με την πλευρά του Βασίλη Τοροσίδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Οι Πειραιώτες θέλουν να "δέσουν" τον διεθνή οπισθοφύλακα, ο οποίος από την αρχή του καλοκαιριού έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Όπως γράφει η εφημερίδα "Γαύρος", οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο στον 27χρονο παίκτη, με τις συνολικές του αποδοχές να ανέρχονται κοντά στα 4 εκ. ευρώ!
Σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, αν η ομάδα κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους ή προχωρήσει περισσότερο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την πλευρά του, ο "Τόρο" έχει δύο επιλογές: να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να γίνει η σημαία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια ή να κάνει το βήμα παραπέρα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε κάποιον σύλλογο του εξωτερικού.
Αυτή τη στιγμή ο διεθνής μπακ σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του, αφού έχει να επιλέξει στην πολύ καλή πρόταση του Ολυμπιακού ή δεδομένης της καλής του ποδοσφαιριλικής ηλικίας να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η Ρόμα είχε εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του, ενώ τώρα δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και η Νάπολι.
Ωστόσο, η συνάντηση του Τοροσίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να αλλάξει άρδην τα υπάρχοντα δεδομένα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: