Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το λέει η περδικούλα του...!!

Για δύο ακόμα χρόνια φέρεται διατεθειμένος να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Το λέει η περδικούλα του...
Μπορεί ο Σκωτσέζος τεχνικός να έδωσε μάχη για να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, κάνοντας το deal του καλοκαιριού, ο ίδιος ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να μην... χαρεί για πολύ ακόμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.
Η «Daily Mail» αναφέρει πως ο τεχνικός των «μπέμπηδων» έχει σκοπό να αφήσει τον πάγκο της Γιουνάιτεντ το 2014, την στιγμή που στο αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Έβερτον μπαίνει κι επίσημα στον 28ο χρόνο του στο Μάντσεστερ.
Πάντως πηγή της αγγλικής εφημερίδας αναφέρει ότι: «Ο Άλεξ θα είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ για μερικά χρόνια ακόμα, γι' αυτό η διοίκηση του έδωσε αυτό που ήθελε, τον Φαν Πέρσι».
Από εκεί και πέρα αναφέρεται ότι η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχει σκοπό να στηρίξει τον Σερ Άλεξ σε περίπτωση που δώσει το «ok» για να γίνει η κρούση για τον Λέιτον Μπέιν.
Ο αριστερός μπακ της Έβερτον «αρέσει» στον 70χρονο τεχνικό και είναι αρκετά πιθανό να γίνει πρόταση για την απόκτησή του μέχρι τις 31 Αυγούστου, οπότε και λήγει η μεταγραφική περίοδος.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: